Services & Training


Wij helpen u op weg!


De standaard implementatietijd van Solvinx is 10 dagen. Vanaf dat moment is het mogelijk om de tool te gebruiken met uw eigen vragenlijsten en workflows. Om ook op langere termijn gebruik te kunnen maken van onze ondersteuning, bieden we naast trainingen diverse servicepakketten aan. Dit kan raadzaam zijn voor het uitvoeren van een pilot of volledige ondersteuning bij de complete uitrol van de applicatie binnen uw organisatie. 

Onze extended services


In bepaalde gevallen blijkt een standaard configuratie van 10 dagen niet haalbaar. Bij de extended services die we voor deze gevallen hebben ontwikkeld, kunt u kiezen uit.

  • Een pilot om de toepasbaarheid van SMART PIA binnen uw organisatie eerst in een kleine groep gebruikers te testen. De knelpunten waar men tegenaan loopt, worden vervolgens opgelost vóór de volledige uitrol van SMART PIA binnen uw organisatie.
  • Ondersteuning bij de volledige uitrol van SMART PIA binnen uw organisatie. Dit kan projectmanagement zijn en/of op maat gesneden diensten zoals het aanpassen van workflows of vragenlijsten.

Snel aan de slag met Solvinx

Onze SMART PIA-trainingen


De vragenlijsten zijn flexibel en kunnen aan uw behoeften worden aangepast.

SMART PIA is zo opgezet dat u als klant zelf de configuratie op elk gewenst moment kunt aanpassen. Denk hierbij onder andere aan de vragenlijsten en workflows. Om u hiervoor klaar te stomen, is het wel noodzakelijk om een aantal trainingen te volgen. Voor beheerders van SMART PIA bieden wij een Administrator Training aan. Gedurende 1 à 2 dagen leert de beheerder onder andere hoe hij of zij een vragenlijst aanpast en hoe rechten kunnen worden toegewezen aan gebruikers van de tool. De training wordt altijd naast de standaard configuratie aangeboden en afgenomen. 

Daarnaast is het raadzaam om alle eindgebruikers op het werken met SMART PIA voor te bereiden. Tijdens deze training, die ongeveer een halve dag in beslag neemt, leren zij onder meer hoe ze vragenlijsten moeten invullen en allerlei acties moeten afronden. Ook deze training wordt bij elke standaard configuratie aangeboden en worden met het oog op de kwaliteit in groepen van maximaal 12 deelnemers gegeven.