USoft breidt haar product portfolio uit met Solvinx


23 okt 2018USoft B.V., de wereldwijde softwareleverancier van de privacy management tool SMART PIA breidt haar productportfolio uit met Solvinx. Solvinx is de totaaloplossing voor privacy, security en compliance en bestaat uit de modules SMART PIA, SMART Studio, SMART Dashboard, SMART Connector en SMART Services.

“Wij hebben Solvinx geïntroduceerd om onze klanten een breder en vollediger dienstenpakket op de nieuwe privacywetgeving en andere regelgevingen te kunnen bieden. Met Solvinx bieden wij een uniek concept van solide services, tooling en trainingen dat erop gericht is organisaties aantoonbaar controle te geven op diverse regelgevingen.”, volgens Albert Holl, Privacy Director bij USoft.

Het Solvinx platform bestaat uit de volgende modules: 

  • SMART PIA: voor het invoeren en beheren van het verwerkingsregister en het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments (DPIA).
  • SMART Studio: voor zowel het vastleggen van normenkaders en wetgeving als het beschrijven en tekenen van dataflows.
  • SMART Connector: met de module SMART Connector is het mogelijk om externe software te koppelen.
  • SMART Dashboard: altijd en overal direct inzicht in de actuele privacy status. Waar bevinden zich de risico’s in uw organisatie en welke acties staan er nog open? 
  • SMART Services: training en ondersteuning bij de implementatie van Solvinx en de verdere functionele ondersteuning. 

 


SMART PIA Basis voor MKB 

De AVG is niet alleen van toepassing op multinationals maar ook het MKB moet voldoen aan de nieuwe privacy-eisen. “Niets doen is geen optie maar grote projecten en software aanschaffen behoort vaak niet tot hun mogelijkheden. Daarom bieden wij vanaf nu ook SMART PIA Basis aan voor het MKB. Hiermee kunnen ze eenvoudig een verwerkingsregister opzetten en daar waar nodig een aantal Data Protection Impact Assessments (DPIA’s) met standaard vragenlijsten uitvoeren”, aldus Roel Spans, Algemeen Directeur bij USoft. 

De lancering van Solvinx is gepaard gegaan met een nieuwe Nederlandse website: www.solvinx.nl
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

USoft B.V. 
Petra Halenbeek, Marketing Manager
Telefoon: 06 – 5352 5601
Email: petra.halenbeek@usoft.com

 


Geef uw reactie


Verzenden