UConnect 2018


3 okt 2018
Inn Style Maarssen


Wanneer: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 9 - 17 uur
Waar: Inn Style te Maarssen 

USoft organiseert op 3 oktober 2018 voor de vierde keer UConnect: De balans van datagedreven innovatie: waarde versus privacy’. Alles wat we vandaag de dag doen als consument of als organisatie, draait om data. In wat eindeloze mogelijkheden biedt om waarde te creëren, is de uitdaging; waar begin je? Hoe vind je de juiste balans? Welke data is relevant? Helpt of conflicteert de manier waarop ik mijn organisatie bestuur met innovatie en hoe kan ik de nieuwe privacywetgeving in mijn voordeel laten werken? Is er een recept voor succes of is het gewoon een kwestie van proberen?

UConnect geeft aan de hand van inspirerende keynotes en praktijkgerichte parallelle presentaties, inzicht in de juiste balans. Een overzicht van het programma:

  • Christian Kromme, expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. Christian daagt mensen en organisaties uit om net als een Uber en een Airbnb te denken. Dit helpt om technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.
  • Rob de Vries, Cyber Security expert spreekt over cybercrime & hackers: de menselijke factor.
  • Industrie experts geven hun visie en praktische handvatten op innovatie en privacy: Werken vanuit privacy in een datagedreven wereld schept aantoonbaar kansen! Hoe Artificial Intelligence toe te passen om innovatie te stimuleren? 
  • Zien is geloven; we zullen in een verscheidenheid aan demonstraties de nieuwste USoft-technologie presenteren. En tijdens UConnect lanceren we de officiële release van USoft 9.1.!


Schrijf u vandaag nog kosteloos in, dit kan via https://www.usoft.com/uconnect2018 Hier vindt u tevens de meest actuele agenda van de dag en een volledig Sprekers overzicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Halenbeek via email: petra.halenbeek@usoft.com of uconnect@usoft.com