Data Privacy Congres


18 sep 2018
Hart van Holland in Nijkerk

 

De noodzaak van een gedegen privacy-strategie

We hebben hard gerend naar 25 mei, maar is het nu klaar? Privacy 'is here to stay', Men is nooit klaar! Nu moeten organisaties gaan zorgen voor borging en hoe houdt men privacy als onderwerp op de kaart. Het centrale thema van deze editie is daarom ook: De noodzaak van een gedegen privacy-strategie! Een gedegen privacy strategie is noodzakelijk om het vertrouwen van klanten, burgers en stakeholders te winnen en te houden. Bedrijven moeten een visie ontwikkelen rondom privacy en de positie binnen de organisatie.

Hoe zorg je voor awareness binnen de organisatie? Hoe brengt je je privacy uitdagingen in kaart? Welke privacy verhogende maatregelen moet je nemen tijdens de ontwikkeling van producten en diensten? Hoe creëer je grip, inzicht en controle in de keten? Verder komen onderwerpen als wet- en regelgeving, gegevensoverdracht, dataprotectie en datakwaliteit aan bod. Ook kijken we vooruit naar de nieuwe ePrivacy verordening die waarschijnlijk in 2019 in werking treedt.

Het congres richt zich op managers, seniorspecialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van privacy. 

Onderwerpen die oa aan bod komen:

  • Impact assessments;
  • Nieuwe ePrivacy Verordening;
  • Awareness en cultuur;
  • Privacy by design;
  • Relatie tussen datakwaliteit en dataprivacy;
  • Privacy in de keten.

 

Vraag uw SMART PIA-demo aan

Om de kwaliteitsslag op het privacy vlak alsmede de daarmee gepaard gaande beheersactiviteiten zowel efficiënt als effectief en toekomst ‘vast’ uit te kunnen voeren, is geautomatiseerde ondersteuning door middel van tooling van cruciaal belang. Om organisaties te ondersteunen in deze uitdaging, heeft USoft de SMART PIA-tool ontwikkeld. Tijdens het congres zullen we onze SMART PIA-software demonstreren. Vraag nu uw demo aan! Neem hiervoor contact op met Petra Halenbeek via e-mail petra.halenbeek@usoft.com

Op 18 september is USoft aanwezig met een stand en een keynote presentatie door Ted O. Mos CISA RE RI, Algemeen directeur TBM Groep, Privacy en Securityspecialist met als titel: ‘de nieuwe privacywetgeving brengt organisaties serieuze kansen en introduceert ruimte voor innovatie’
 

Meld u aan voor het Data Privacy Congres

Meer informatie over het Data Privacy Congres en om u online aan te melden, ga hiervoor naar de Heliview website. Note: voor registratie gebruik de USoft-relatiecode DWE5WYTP.

Mocht u andere vragen hebben voor USoft, neem dan contact op met Petra Halenbeek, marketingmanager bij USoft.