AVG-verdiepingssessie voor de zorgsector


19 sep 2019
Jongerius Kantoor, Utrecht


Op donderdag 19 september 2019 organiseert USoft een AVG-verdiepingssessie voor de zorgsector. Als privacy verantwoordelijke binnen uw zorginstelling heeft u aan extra uitdagingen geen gebrek. De zorg digitaliseert snel, zoals de opkomst van apps in het behandelproces en een elektronisch patiëntendossier (EPD). Wat is de impact van de huidige wetten zoals Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) en de Wet cliëntenrechten bij elektronische verwerking van gegevens in combinatie met de AVG? Hoe ontzorgt u de organisatie in het continue AVG-proces en hoe zorgt u voor een optimaal privacy bewustzijn van het personeel? Naast dat de privacywet verplichtingen schept, biedt het u als AVG-verantwoordelijke ook serieuze kansen. 
 

Wij hebben gemerkt dat er behoefte is om kennis en ervaring te delen omtrent de AVG-implementatie. Met deze ‘AVG-verdiepingssessie’ brengen wij u daarom graag in gesprek met andere branchegenoten van ziekenhuizen en grote zorginstellingen. Op voorhand kunt u vraagstukken, die spelen rondom de implementatie van de AVG binnen uw instelling, indienen. Deze vraagstukken zullen wij dan behandelen en bespreken. De sessie is interactief en geeft u en de deelnemers de mogelijkheid om elkaars ervaringen te delen.
 

Het programma

12.00 uur            Inloop, lunch en welkom
12.15 uur            Laatste ontwikkelingen binnen de AVG
12.45 uur            AVG-implementatie een voorbeeld uit de praktijk
13.15 uur           Inhoudelijk interactief programma
14.45 uur            Samenvatting en conclusie
15.00 uur            Einde

Locatie: Jongerius Kantoor, Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht.
 

Voor wie?

Deze verdiepingssessie is bedoeld voor Functionarissen Gegevensbeschermers, Privacy Officers en projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG bij organisaties binnen de zorgsector.
 

Aanmelden  

Deelname aan deze verdiepingssessie is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@usoft.com. Tijdig reserveren is belangrijk omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor deze sessie, maximaal 15 deelnemers. U ontvangt na aanmelding per e-mail een bevestiging.

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Petra Halenbeek via petra.halenbeek@usoft.com of 06 – 5352 5601.

We kijken ernaar uit u 19 september te mogen begroeten!