AVG-verdiepingssessie voor overheidsorganisaties


24 jan 2019
Villa Jongerius, UtrechtOp donderdag 24 januari 2019 organiseert USoft een AVG-verdiepingssessie voor overheidsorganisaties. De nieuwe privacywetgeving schept verplichtingen, maar daarnaast biedt het overheidsorganisaties ook serieuze kansen. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is om kennis en ervaring te delen omtrent de AVG-implementatie. Met deze ‘ontbijtverdiepingssessie’ brengen wij u daarom graag in gesprek met andere overheidsbranchegenoten.
Op voorhand kunt u vraagstukken, die spelen rondom de implementatie van de AVG in uw organisatie, indienen. Deze vraagstukken zullen wij dan behandelen en bespreken. De sessie is interactief en geeft u en de deelnemers de mogelijkheid om elkaars ervaringen te delen.     
De AVG-verdiepingssessie ‘Leren denken in kansen’ is onder leiding van Ted Mos, werkzaam bij Directie Informatievoorziening Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en Albert Holl, Privacy Director bij USoft.


Het programma

08.00 uur    Inloop, ontbijt en welkom

08.15 uur    Laatste ontwikkelingen binnen de AVG, Albert Holl, Privacy Director USoft 

08.30 uur    Inhoudelijk interactief programma: leren denken in kansen door Ted Mos, Senior Beleids- en
                         Projectadviseur Informatieveiligheid bij Directie Informatievoorziening bij DJI

10.45 uur    Samenvatting en conclusie

11.00 uur    Einde
 

Locatie

Villa Jongerius, Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht. Voor wie?

Deze verdiepingssessie is met name bedoelt voor Functionarissen Gegevensbeschermers, Privacy Officers en projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG bij overheidsorganisaties. 
 

Aanmelden   

Deelname aan deze verdiepingssessie is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@usoft.com. Tijdig reserveren is belangrijk omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor deze sessie, maximaal 15 deelnemers. U ontvangt na aanmelding per e-mail een bevestiging. De verdiepingssessie is zijn uitsluitend bedoeld voor overheidsorganisaties.We kijken ernaar uit u 24 januari te mogen begroeten! 

Join us


Wanneer:

24 jan 2019

Waar:

Villa Jongerius, Utrecht