AVG-verdiepingssessie voor hoger onderwijs


4 apr 2019
Villa Jongerius, Utrecht


Op donderdag 4 april 2019 organiseert USoft een AVG-verdiepingssessie voor hogescholen en universiteiten met medewerking van mr. Frans Pingen, FG bij Wageningen Universiteit & Research. Als verantwoordelijke voor de AVG binnen uw onderwijsinstelling heeft u aan extra uitdagingen geen gebrek. In deze tijd van digitalisering in het onderwijs wordt van eenieder verwacht, die met persoonsgegevens van studenten en docenten werkt, het waarborgen van een goede omgang met deze (vaak) gevoelige gegevens. Naast dat de privacywet verplichtingen schept, biedt het u als AVG verantwoordelijke ook serieuze kansen. 

Wij hebben gemerkt dat er behoefte is om kennis en ervaring te delen omtrent de AVG-implementatie. Met deze ‘lunchverdiepingssessie’ brengen wij u daarom graag in gesprek met andere hoger onderwijs branchegenoten. Op voorhand kunt u vraagstukken, die spelen rondom de implementatie van de AVG binnen uw onderwijsinstelling, indienen. Deze vraagstukken zullen wij dan behandelen en bespreken. De sessie is interactief en geeft u en de deelnemers de mogelijkheid om elkaars ervaringen te delen.  
  

Het programma

12.00 uur    
Inloop, lunch en welkom

12.15 uur
Laatste ontwikkelingen binnen de AVG, door Albert Holl Privacy Director bij USoft 

12.45 uur
AVG-implementatie een voorbeeld uit de praktijk, door mr. Frans Pingen Functionaris Gegevensbescherming, General Counsel en Compliance Officer bij Wageningen University & Research

13.15 uur    
Inhoudelijk interactief programma: leren denken in kansen 

14.45 uur    
Samenvatting en conclusie

15.00 uur    
Einde

 

Locatie

Villa Jongerius, Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht. 
 

Voor wie?

Deze verdiepingssessie is bedoeld voor Functionarissen Gegevensbeschermers, Privacy Officers en projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG bij hogescholen en universiteiten.

 

Hier kunt u zich aanmelden   

Deelname aan deze verdiepingssessie is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@usoft.com. Tijdig reserveren is belangrijk omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor deze sessie, maximaal 15 deelnemers. U ontvangt na aanmelding per e-mail een bevestiging.

We kijken ernaar uit u 4 april te mogen begroeten!