AVG-verdiepingssessie voor lokale overheid


26 sep 2019
Jongerius Kantoor, Utrecht


Op donderdag 27 juni 2019 organiseert USoft een AVG-verdiepingssessie voor de lokale overheid. De invoering van de AVG speelt ook bij lokale overheden een belangrijke rol. Enerzijds omdat u naast de AVG ook nog eens te maken heeft met de Uitvoeringswet van de AVG (UAVG) en de Wet Basisregistratie Personen (WBRP). Anderzijds omdat burgers hun persoonsgegevens hier niet op basis van vrijwilligheid verstrekken, maar hiertoe verplicht zijn. Kortom als privacy verantwoordelijke binnen uw organisatie heeft u aan extra uitdagingen geen gebrek.

Wij hebben gemerkt dat er behoefte is om kennis en ervaring te delen omtrent de AVG-implementatie. Met deze ‘lunchverdiepingssessie’ brengen wij u daarom graag in gesprek met andere branchegenoten. Op voorhand kunt u vraagstukken, die spelen rondom de implementatie van de AVG in uw organisatie, indienen. Deze vraagstukken zullen wij dan behandelen en bespreken. De sessie is interactief en geeft u en de deelnemers de mogelijkheid om elkaars ervaringen te delen.
 

Het programma

12.00 uur            Inloop, lunch en welkom
12.15 uur            Laatste ontwikkelingen binnen de AVG, door Albert Holl Privacy Director bij USoft
12.45 uur            AVG-implementatie een voorbeeld uit de praktijk, spreker nader aan te kondigen
13.15 uur            Inhoudelijk interactief programma
14.45 uur            Samenvatting en conclusie
15.00 uur            Einde

Locatie: Jongerius Kantoor, Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht.
 

Voor wie?

Deze verdiepingssessie is met name bedoelt voor Functionarissen Gegevensbeschermers, Privacy Officers en projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG bij de lokale overheid.
 

Aanmelden

Deelname aan deze verdiepingssessie is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marcus.breet@usoft.com. Tijdig reserveren is belangrijk omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor deze sessie, maximaal 15 deelnemers. U ontvangt na aanmelding per e-mail een bevestiging.

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Marcus Breet via marcus.breet@usoft.com of 06 – 3074 5835.

We kijken ernaar uit u 27 juni te mogen begroeten!