Over Solvinx


Solvinx is een product van USoft. USoft is een wereldwijde softwareleverancier met 30 jaar ervaring. Wij helpen organisaties met het slimmer en efficiënter maken van hun operationele processen, gebruikmakend van ons low-code platform. 

Solvinx biedt een uniek concept van solide privacy tooling, services en trainingen dat erop gericht is organisaties aantoonbaar controle te geven op de nieuwe privacywetgeving en andere regelgevingen. Met dit doel is de SMART PIA tool ontworpen, een van de Solvinx modules. SMART PIA zorgt voor de aantoonbaarheid van de belangrijkste administratieve componenten van de AVG.

Onze experts hebben een brede markt- en klantkennis. Met korte lijnen willen we snel en beheersbaar waarde toevoegen voor de klant. Dat pragmatisme en samenwerken zit in ons DNA. Inmiddels ondersteunen we een groot aantal organisaties in het correct verwerken van persoonsgegevens.
 

Onze kenmerken


Samenwerking

30+ Jaar kennis

Pragmatisch

Lidmaatschappen en certificaten


USoft heeft diverse lidmaatschappen en certificaten. Daarmee leveren we overtuigend bewijs van onze kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.


 


 

Maak kennis met ons team

Annelies Bootsman
Annelies Bootsman
Projectleider
Een zeer gedreven projectleider die streeft naar een soepel eindresultaat.
Roel Spans
Roel Spans
CCO
Een vrijwel onbeperkte bron van energie en een totale gadgetfreak. Boordevol aanstekelijk enthousiasme.
Petra Halenbeek
Petra Halenbeek
Marketing Manager
Een marketingoctopus die zowel ongekend creatief als bijzonder pragmatisch is. Is zwaar verslaafd aan schoenen.
Pieter Roemer
Pieter Roemer
COO/CFO
Weet niet wat stress is. Een baken van rust bij het oplossen van elk leveringsprobleem.

Onze partners


Wij werken met verschillende wereldwijde partners. Via ons partnernetwerk biedt USoft een breed scala aan oplossingen. Wij hebben kennis partners, technologie partners; waarvan wij bepaalde producten gebruiken en wij hebben implementatie partners die onze Solvinx oplossing bij hun opdrachtgevers implementeren.   

Artikelen van onze specialisten


Practice what you breach!


Een jaar nadat de AVG van kracht is geworden, is het aantal gemelde datalekken in 2018 meer dan verdubbeld ten opzichte van 2017 door de forse boetes die bij verzuim kunnen worden opgelegd. Echter heeft de AP een grote zorg. Lees meer.
 

De ePV is meer dan het volgende ‘cookie monster’


Binnen afzienbare tijd gaat de ePrivacy Verordening (ePV) in de hele EU van kracht. ‘Hebben we met de AVG nog niet genoeg aan ons hoofd?’ en ‘Hoe zit het dan met de ePrivacy Richtlijn waar we al jaren mee te maken hebben?’ zijn vragen die we de laatste tijd terecht voorbij zien komen. De antwoorden laten zich helaas niet met een simpel ‘ja’ of ‘nee’ beantwoorden. We praten u daarom graag even bij. 

Ook in het onderwijs nog meer winst te behalen met privacy management


Uit onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens blijkt dat 54% van de burgers serieuze twijfels heeft bij de bescherming van persoonsgegevens op onderwijsinstellingen. Tijd voor actie, lees hoe!